Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2007

Πρόσκληση προς Έλληνες συναδέλφους

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α' ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΓΕΝ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Κωνσταντινουπόλεως 49

546 42 Θεσσαλονίκη ΟΥΡΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

Δ/ΝΤΗΣ: Dr. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Ε. ΡΩΜΠΗΣ

Τηλ: 2310 82666

e-mail: ourologiki@ippokratio.gr Θεσσαλονίκη, 10 Απριλίου 2007

Αγαπητέ Φίλε και Συνάδελφε,

Η Κλινική μας , διοργανώνει από το 1989 και κάθε χρόνο ένα Εκπαιδευτικό Σεμινάριο που σκοπό έχει την προσφορά γνώσης στους νέους συναδέλφους και την ανάπτυξη κοινωνικών σχέσεων μεταξύ όλων μας.

Αυτή τη χρονιά έχουμε την χαρά να σας αναγγείλουμε το νέο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο που θα γίνει στην Θεσσαλονίκη, στις 11-12 Μαΐου, από την Διεθνή Εταιρεία εγκράτειας (International Continence Society-ICS) σε συνεργασία με την Ουρολογική Κλινική του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου, του τμήματος ΟΝΟΓΟ και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας. Χώρος του Σεμιναρίου έχει επιλεγεί το ξενοδοχείο Macedonia Palace.

H ICS ιδρύθηκε το 1971 και σήμερα αριθμεί περισσότερα από 2000 μέλη από 70 διαφορετικές χώρες. Μεταξύ αυτών συγκαταλέγεται μεγάλος αριθμός Ελλήνων συναδέλφων. Η ICS διοργανώνει κάθε χρόνο δυο Εκπαιδευτικά Σεμινάρια (Barcelona Νοέμβριος 2005, Sao Paolo Ιούλιος 2006, Beijing Σεπτέμβριος 2006, Abu Dhabi Ιανουάριος 2007) και τον Μάιο του 2007 στη Θεσσαλονίκη. Στόχος είναι να δοθεί η δυνατότητα στους νέους συναδέλφους της ευρύτερης περιοχής της Νοτιοανατολικής Ευρώπης να παρακολουθήσουν μια υψηλού επιπέδου εκπαιδευτική συνάντηση που αφορά στην εκπαίδευση και προώθηση τους σε θέματα όπως Αρχές Ουροδυναμικής, Καλοήθης Υπερπλασία Προστάτου, Διαταραχές του Πυελικού Εδάφους, Γυναικοουρολογία, Νευροουρολογία, Υπερδραστήρια Κύστη και άλλα θέματα

Στο Σεμινάριο συμμετέχουν 12 Ξένοι και 15 Έλληνες ομιλητές, ειδικοί στα θέματα που θα αναπτυχθούν. Συντονιστής του Σεμιναρίου είναι η Prof. Linda Gardozo και τοπικός συντονιστής ο Κος Σταύρος Χαραλάμπους. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή πριμοδότησε με 10 credits το Σεμινάριο.

Επιθυμούμε λοιπόν με αυτή την επιστολή να σας ενημερώσετε τα μέλη σας που πιθανόν να έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον να συμμετάσχουν στο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο, σε μια ανταλλαγή γνώσεων μεταξύ Ελλήνων και ξένων συναδέλφων. Η Θεσσαλονίκη τον Μάιο προσφέρεται για μια τέτοια επιστημονική συνάντηση.

Για σχετικές πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της ICS, www.icsoffice.org ή επικοινωνήστε με τον Κον Σταύρο Χαραλάμπους (dr.charalambous@urologist.md)

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

Βασίλειος Ρώμπης Σταύρος Χαραλάμπους

Διευθυντής Αν. Διευθυντής

Ουρολογικής Κλινική Υπεύθυνος Ιατρείου Ακράτειας

Ούρων και Ουροδυναμικής

Local Coordinator

Δεν υπάρχουν σχόλια: